International Food Information Service. FSTA thesaurus. 9th Edition. Shinfield (Reading, Berkshire, UK): IFIS Publishing, February 2011. 502 s. ISBN 978-0-86014-195-2. ISBN 0-86014-195-0.
Popisované 9. vydání Tezauru FSTA je zatím poslední publikované vydání. Obsahuje již celkem 10 571 termínů (oproti 8. vydání bylo doplněno dalších cca 100 nových termínů) odpovídajících vymezené oblasti. V tezauru jsou uvedeny záznamy hlavních deskriptorů (top deskriptorů), běžných deskriptorů a nedeskriptorů (termínů nevyužívaných při indexaci). V rámci záznamů deskriptorů jsou uváděny poznámky k vývoji termínu (HN), poznámka o rozsahu (SN), vazby na nadřazené (BT), podřazené (NT) a asociované deskriptory (RT), odkazy typu UF a USE a zkratky.
Dostupné také komerčně přes Google Books: http://books.google.cz/books?isbn=0860141950.